Protetica

Amprente De Calitate

Folosind echipamente digitale de amprentare -scannerul intraoral-sau clasice -arcul facial, Pentamixul, luam amprente digitale de calitate.Amprenta digitala care permite realizarea lucrarilor oriunde in lume,intr-un timp record si la o calitate impecabila.
Utilizarea materialelor moderne pentru amprentare si tehnicile actuale de prelucrare a acestora in laborator permit realizarea de lucrari dentare foarte bine adaptate si integrate.

Protetica - Impresii De Calitate
Protetica - Proteze Dentare Complexe

Proteze Dentare Complexe

Oferim pacientilor nostrii lucrari dentare complexe: proteze telescopate, punti si coroane din zirconiu sau integral ceramice, fatete sau inlayuri. Acestea sunt realizate in colaborare cu laboratoare din Arges,Bucuresti, Dusseldorf si Spania.

Proteza Imediata Post-Implantara

Putem efectua protezare post-implantara imediata, precum si protezare provizorie dupa slefuire, pentru un confort sporit al pacientului.

Protetica - Proteza Imediata Post-Implantara
Protetica - Peste 20 de ani de activitate profesionala

Peste 20 de ani de activitate profesionala

Cei peste 20 de ani de activitate profesionala si experienta dobandita in cele 3 tari in care desfasuram activitate medicala, Romania, Germania si Spania, ne confera certitudinea rezolvarii celor mai dificile cazuri.

Linie de asistenta 24/7

Suna-ne

Ingrijire de urgenta

Suna acum!