Implantologie

Specialitatea Implantologie

Implantul dentar reprezinta o solutie moderna de inlocuire a unui dinte deteriorat.Acesta este in general perceput ca o radacina artificiala infiletata in osul maxilar.

SUNA-NE

Experimenta Med-Clinic

Cu o experienta de peste 15 ani de experienta, implantam cu o rata de succes de peste 95%, o gama de implanturi adaptata fiecarui pacient.
Folosim cele mai moderne tipuri de implanturi (All on 4, incarcare imediata, Nobel N1) si tehnologia moderna pentru a asigura cea mai buna solutie pentru fiecare pacient.

Implantologi profesionisti

Colaboram cu 3 chirurgi implantologi specializati pe diferite tipuri de implanturi: Sky, Bredent, Nobel Biocare, Megagen, Dentium, MIS, Straumann, Alpha Biocare.

Implanturi si tehnologii moderne

In prezent folosim implanturile: AlphaBio, Nobel Biocare, Straumann, MIS, Dentium, Sky, Bredent, existand posibilitatea utilizarii altor tipuri de implanturi la cererea pacientului.
Asiguram garantie postimplant si servicii de tratament postimplantar: profilaxie, tratament periimplantita, repozitionari si reparatii diverse.

Sinus Lift intern sau extern

Aditiile de os si sinus lift extern sau intern sunt interventii curente pentru noi.

Implanturile dentare ofera o alternativa la protezele dentare

Implanturile ofera o potrivire stabila si sigura pentru inlocuirea unui singur dinte. Dintele artificial este sustinut de implant, ceea ce face ca restaurarea sa arate ca un dinte natural.

Rolul Implantului Dentar

Atunci cand un pacient apeleaza la medicul stomatolog pentru tratarea unui dinte deteriorat ,de cele mai multe ori, medicul este capabil sa salveze dintele natural. Cu toate acestea, uneori acest lucru nu este posibil si atunci este necesara extractia dintelui si inlocuirea acestuia cu un implant dentar.
Lucrarile pe implant pot reda estetica si functionalitatea atunci cand lucrarile pe dinti naturali nu mai pot fi realizate. Din punct de vedere conservativ, restaurarile pe implant nu necesita frezarea dintilor vecini.

Despre implanturi

Doare?
Nu! Ca si alta manopera stomatologica, inserarea implantului se realizeaza sub anestezie locala, deci fara durere. Totul se desfasoara intr-un timp scurt, iar vindecarea este rapida.

RESTAURAREA ZAMBETULUI MARSTESTE VALOAREA FACIALA

Un zambet este usa care iti deschide inima catre ceilalti

Suna acum!